Emelina

Hålla det vid liv

Nu är det viktigt att jag verkligen tar hand om mitt hår för att jag ska få behålla den här fina peach färgen som jag har i längderna. Förut var jag inte alls noga med vad för shampoo och andra hårproduket jag använde, men efter att jag märkt en så otroligt stor skillnad när jag börjat använda bättre produkter så skulle jag tyvärr aldrig köpa shampo och balsam på ica igen.

Nu använder jag färgskyddande schampo och balsam från Bed Head som fungerar bra. Något som jag oxå lärt mig är att det är väldigt viktigt att använda värmeskydd till håret när man plattar, lockar eller fönar. Just nu använder jag ett färgskyddande värmeskydd från Pureology, deras färgskyddande shampo och balsam är mina favoriter, det doftar så gott.

Men det som verkligen är räddningen just nu är Revlons nutri color creme Peach (färgbomb). Jag använder den ca 1 gång i veckan för att behålla färgen och det funkar så bra! Det är både vårdande och effektivt!

Ifall ni vill klippa och färga håret samt få massa bra tips och råd så rekommenderar jag världens bästa Cecilia som jobbar på Björn Axén Birger Jarlsgatan 33. Hon är grym och jag går alltid där ifrån snygg i håret med ett leende på läpparna.

P U S S

IMG_2837.JPGJag älskar den här färgen! <3 

IMG_2841.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats