Emelina

Jag sa ja ❤️️

Hej fina ni!

Det finns ett ord som jag flera gånger om dagen använder mig av, nej. Nej och ajaj säger jag nog hur många gåger som helst på en dag, hur tråkigt måste det inte vara att ha en mamma som hela tiden säger nej eller ajaj när man försöker utforska världen?

Nu har jag börjat med att säga ja istället och att försöka uppmuntra Leia till saker som får henne att utforska världen på sitt sätt, dvs kladda, känna, smaka, lukta. Just nu lär hon sig sakta men säker att äta själv, det är mycket kladd men det går framåt.

I Fredags tog jag fram Leias små plastmuggar som kommer från från Rice så att hon skulle få prova att dricka ur eget glas istället för flaska. Gissa om det gick bra? Hon var så duktig istället för att snabbt ta bort mitt glas som hon alltid försöker få tag i och vill dricka ur, så uppmuntrade jag nu henne till att få dricka själv, för vad gör lite kladd och spill? Ingenting. Istället för att säga nej sa ja den här gången.

P U S S

Mamma ska sluta säga nej eller ajaj hela tiden, du är ju så duktig! ❤️️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats