Emelina

Inte nu igen

Jag börjar bli så otroligt trött på det här! Inte bara det utan jag tycker så himla synd om min lilla Leis som får högfeber var och varannan dag. Nu har vi en tid på BVC bokad nästa vecka så vi ska kolla upp det då. Någon frågade mig om vad Leia åt, och hon äter verkligen jätte allsidigt både mat, grönsaker och frukt smaskar hon i sig

Idag missar vi tyvärr Loppis baby love event, men jag känner att vi måste hålla oss hemma så att hon blir frisk.
Hoppas verkligen att feber inte håller i sig så länge till! ❤️️

P U S S

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelina

   Hej nat!
   Ja vi får kolla vad bvc tycker, ekologiskt äter vi bara här hemma så det är ju iallafall ett plus 🙂 Tack för tipset!

   Kram

stats