Emelina

Super mum

Det här är bara ett av alla bra tips på att få en fastare och rundare rumpa. Eftersom att jag inte riktigt kommit igång med träningen, så passar det mig perfekt att göra lite övningar hemma. Idag passade jag på att träna min rumpa med hjälp av step ups, squats och utfall.

Igår var min bror och hanns familj hemma hos oss på söndagsmiddag, och då började vi prata om träning. Min bror är själv väldigt insatt och intresserad av träning, då han tränat nästan hela sitt liv och även tävlat i body building. Han har alltid förespråkat träning, nästan så mycket att man kan bli anti, Men det är verkligen så viktigt! För det handlar om våra kroppar, våra hjärtan som ska slå genom hela våra liv och våran hälsa. Det är absolut inte bara något som syns på utsidan.

Så nu får jag skärpa mig, och börja träna. Det behöver inte bli överdrivet men jag vill må bra, leva länge och orka mycket! 

 

Dags att ta tag i det här och tänka på framtiden! DSC05869

Våran pall som vi har i vardagsrummet, var perfekt att göra stup ups på

DSC05865

Det är viktigt att sträcka ut höftböjen, hela tiden vara medveten om rumpan och vad man gör, för varje detalj räknas! DSC05864

Jag tränade med mina super mum leggins idag 

DSC05863

Stolt över min bror Emil Seppänen som är med i Bodys kalender i år! ❥

DSC05871

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats