Emelina

Positivt graviditetstest

Hej fina!

Känslan när man tittar på graviditetstestet som snabbt visar ett plus är obeskrivligt. Jag tänkte att ni skulle få veta hur det var den dagen jag upptäckte att jag var gravid med Leia.

Det var en lördagkväll och jag hade jobbat hela dagen, Andreas var på jobbet och jag var hemma själv. Eftersom att jag nyligen börjat med en diet så var frukt det ända det bjöds på denna lördagkväll. Jag hade 10 dagar innan gjort ett negativt graviditetstest vilket hade fått mig att tror att jag absolut inte var gravid. Men när jag stod i duschen så minns jag hur jag bara kände på mig att jag facktis var gravid ändå.

kl var runt 19.00 och eftersom att jag hade ett test hemma så bestämde jag mig för att göra ett ytterligare test för att bara dubbel kolla. Lite stressigt satte jag mig på toan och kissade på stickan, ett klart och tydligt plustäcken bildades direkt och då kom paniken. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, skrika eller bara vara helt tyst, få panik eller bara vara otroligt jävla glad! Det kom lite som en chock även fast att jag visste att jag en vacker dag förhoppningsvis skulle få se ett positivt graviditetstest.

Jag ringde direkt till Andreas som var på jobbet och eftersom att han inte får ha sin telefon på så blev det jobbtelefonen. Mitt under service en lördagkväll på en av stans mest välbesökta restaurnger kom beskedet, att Andreas skulle bli pappa.

”Jag är gravid” sa jag bara när jag hörde hans röst i telefonen. Några sekunder gick innan jag hörde hur tårarna kom och så sa han ”jag är så himla lycklig just nu Emelina”

Vilket ögonblick, det glömmer jag aldrig. Hemma firade jag med en pizza och massa godis, för någon diet kunde jag inte hålla på med längre.

P U S S

 

20140625-232013-84013202.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats