Emelina

Magen v.39

Oj vilken chock jag får när jag tittar på bilder från min graviditet med Lo! Helt ärligt så får jag nästan lite klaostro av att se gravidmagen, jag känner absolut inte att jag saknar den. Det känns istället så skönt att mer och mer börja känna mig som mig själv igen. Under den här graviditeten gick jag upp 16kg, vilket var stor skillnad mot de 25 kilona som jag gick upp när jag väntade Leia.

Känslan av att vara en fånge i sin egen kropp är inte alls rolig. Jag minns hur jag i slutet av graviditeten tyckte att det var så jobbigt, jag orkade eller kunde inte leka, gosa och hjälpa Leia på samma sätt som vanligt.

Jag känner ingen stress med att börja träna, utan nu vill bara må bra och orka  (I know att det blir bättre på den fronten om man tränar oxå) men jag tänker på vad jag äter, går promenader och sover så mycket jag kan. Att få sova en hel natt står högst upp på min önskelista just nu! 

DSC04305 DSC04316

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats