Emelina

Jogga med vagn

Oj vilken kväll, jag är så stolt över mig själv. Det känns lite som att jag överträffar mina egna förväntningar hela tiden. Idag sprang jag hemifrån oss till Eriksdalsbadet vilket är ca 4 km. Det gick så bra och när jag kom fram körde jag ett gympass! Underbar kväll med familyn, Leia låg i vagnen och Andreas var vid min sida.

Just nu har jag en fantastisk vagn,BOB Revoultion Pro. Vagnen har jag fått testa nu i sommar genom ett samarbete mellan Vimedbarn.se och BOB Revolution Pro. Den har tre stora hjul där framhjutel kan låsas vid träning, en handbroms, en stor broms som bromsar bakhjulen, stötdämpare så att Leia kan sitta behagligt i vagnen medan mamma tränar, flaskhållare i i vagnen, en bra varukorg och en jätte bra ficka på baksidan av vagnen för tex värdesaker. Den är även lätt vilket gör att det inte alls är jobbigt att ha med på löparrundan. BOB revolution pro är även den första godkända joggingvagnen på den svenska marknaden.

Den här  vagnen har gjort så att jag inte behöver sitta hemma och vänta på att Andreas ska komma hem från jobbet inna jag kan ge mig ut och träna. För nu kan jag enkelt få med mig Leia ut på ett träningspass. Föreställ er skillnaden mellan att cykla på en damcyckel eller en mountain bike i skogen, den här vagne är som en mounten bike!

Oftast så brukar jag lägga henne i vagnen när det är sovdags och låta henne somna där medan jag är ute och tränar. Hon trivs hur bra som helst i vagnen vilket oxå måste vara ett otroligt bra tecken på att vagnen är anpassad för att ha med sig ut på löparrundan.

HÄR hittar ni vagnen jag bara älskar!! Min räddning och Leias nya favorit! Hur ska jag någonsin klara mig utan dig?

P U S S

Den här vagnen är så grym!! tack för att jag fått prova den. Det är absolut något jag kommer införskaffa mig! BÄSTA

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats