Emelina

Gått ner 20 kg

Tack för att jag sakta men säkert tar mig tillbaka till kroppen jag hade innan graviditeten. Jag gick nästan upp 25 kg när jag väntade min dotter, men snart väger jag äntligen lika mycket som innan graviditeten.

I somras bestämde jag mig för att verkligen träna och köra på, vilket jag lyckades göra några veckor innan jag blev sjuk och vi åkte iväg på semester. Efter semestern började jag med LCHF, som verkligen gjorde susen. Med hjälp av att att lägga om kosten och fortsätta med träningen, så har jag gått ner 20kg. Jag känner mig så stolt över mig själv och mår så mycket bättre!

Du kan oxå göra de, det gäller bara att bestämma sig! Heja dig ♡

Ocharmigare bild får man leta efter, det enda positiva är att världens finaste prinsessa låg i min mage!

10 dagar över tiden..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats